Sałatka z kuskusem i orzechami włoskimi


Składniki
Na 4 porcje
4 opakowania Insalatissime Rio Mare z kuskusem i tuńczykiem
100 g mieszanych świeżych sałat
100 g startej marchwi
20 g orzechów włoskich
40 g oliwy z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia
sól, pieprz
4 opakowania Insalatissime Rio Mare z kuskusem i tuńczykiem
100 g mieszanych świeżych sałat
100 g startej marchwi
20 g orzechów włoskich
40 g oliwy z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia
sól, pieprz
Stampa Ricetta

Przygotowanie
1. Posiekaj orzechy włoskie i lekko opiecz na nieprzywierającej patelni.
2. Przełóż sałaty do miski, dodaj marchewkę i orzechy. Dopraw oliwą, solą i dużą ilością pieprzu.
3. Dodaj Insalatissime z kuskusem i tuńczykiem i serwuj natychmiast.