Kanapki z tuńczykiem i warzywami


Składniki
Na 4 porcje
2 opakowania 160 g Insalatissime Rio Mare z kukurydzą i tuńczykiem
4 miękkie bułki do hamburgerów z nasionami
100 g majonezu
garść mieszanych sałat
mżawka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
2 opakowania 160 g Insalatissime Rio Mare z kukurydzą i tuńczykiem
4 miękkie bułki do hamburgerów z nasionami
100 g majonezu
garść mieszanych sałat
mżawka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
Stampa Ricetta

Przygotowanie
1. Przełóż Insalatissime do miski, dodaj majonez i wymieszaj.
2. Przekrój bułki na pół, podpiecz na nieprzywierającej patelni. Możesz też wetrzeć odrobinę oliwy, aby kanapki lekko się tostowały.
3. Połóż kilka liści sałaty na spody bułek, dodaj sałatkę i zamknij kanapki. Ciesz się ich smakiem od razu!