Insalatissime Rio Mare z fasola i tuńczykiem z gotowanymi warzywami


Składniki
Składniki na 4 porcje
4 opakowania 160 g Insalatissime Rio Mare Fasola i tuńczyk
150 g ugotowanych różyczek brokułów
200 g ugotowanej al dente zielonej fasolki
kilka listków bazylii
40 g oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
sól
4 opakowania 160 g Insalatissime Rio Mare Fasola i tuńczyk
150 g ugotowanych różyczek brokułów
200 g ugotowanej al dente zielonej fasolki
kilka listków bazylii
40 g oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
sól
Stampa Ricetta

Przygotowanie
1. Ugotuj fasolkę. Brokuły podziel na różyczki i ugotuj.
2. Dodaj warzywa do posiekanej bazylii i dopraw wszystko oliwą i solą.
3. Ułóż Insalatissime na czterech talerzach, kładąc ugotowane warzywa z boku.