Dziki ryż z tuńczykiem po meksykańsku


Składniki
dla 4 osób
2 opakowania 160 g Insalatissime Rio Mare meksykańska z tuńczykiem
200 g dzikiego ryżu
1 awokado
1 dojrzały pomidor
40 ml oliwy z oliwek
sól
2 opakowania 160 g Insalatissime Rio Mare meksykańska z tuńczykiem
200 g dzikiego ryżu
1 awokado
1 dojrzały pomidor
40 ml oliwy z oliwek
sól
Stampa Ricetta

Przygotowanie
1. Ryż ugotuj w osolonej wodzie. Następnie opłucz pod zimną wodą i dokładnie odsącz.
2. Pokrój pomidora w kostki i dodaj do ryżu. Dopraw odrobiną oliwy.
3. Obierz awokado i pokrój na małe kawałki, dopraw solą i oliwą, ułóż na ryżu.
4. Dodaj Insalatissime Rio Mare meksykańską z tuńczykiem i dokładnie wymieszaj wszystkie składniki.