Tuńczyk
Insalatissime
Paté – pasty
Kategorie przepisów
Przepisy na bazie
Przepisy na
Kreatywne przepisy
Przepisy sezonowe
Ryby w diecie śródziemnomorskiej
Cenne źródło witamin
Rio Mare dla zdrowych i silnych dzieci
Sprawdź właściwości odżywcze
Rio Mare Academy
Home Przepisy Wielkanocne
Spaghetti z bazyliowym pesto, cytryną i tuńczykiem
Rustici z ciasta francuskiego z tuńczykiem i szpinakiem
Sałatka z grillowaną cykorią, tuńczykiem i pestkami granatu
Awokado wypełnione tuńczykiem i kaszą bulgur
Jajka z pastą z tuńczyka
Biszkoptowy omlet faszerowany tuńczykiem
Croissant z tuńczykiem, jajkiem i świeżymi warzywami
Przekąska z ciasta kataifi z tuńczykiem
Conchiglioni czyli muszle faszerowane tuńczykiem na kremie z groszku
Grzanki z pieczonej ricotty z pastą z tuńczyka, jajkiem przepiórczym i tymiankiem
Bliny z tuńczykiem i jogurtem greckim
Tarta z ciasta francuskiego z tuńczykiem i szparagami