Szybka i smaczna sałatka z tuńczykiem

Składniki

Na 4 porcje
2 x 160 g Insalatissime Rio Mare z kukurydzą i tuńczykiem
4 dojrzałe pomidory
1 cebula dymka
150 g sera feta
mżawka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
czarny pieprz

Stampa Ricetta

Udostępnij przepis

Powiedz swoim znajomym

Wykorzystane produkty

Insalatissime z kukurydzą i tuńczykiem

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Przygotowanie

    1. Pomidory umyj, pokrój w kliny i posiekaj cienko cebulę.

    2. Ułóż pomidory i dymkę w miseczkach w naczyniach, dodaj Insalatissime na wierzch wraz z ręcznie podzieloną na kawałki fetą.

    3. Każdą porcję przypraw dużą ilością świeżo zmielonego pieprzu i skrop oliwą z oliwek. Podawaj natychmiast!

Najpopularniejsze przepisy