Gołąbki z młodej kapusty nadziewane Insalatissime Rio Mare

Składniki

4-5 liści młodej kapusty
2 opakowania Insalatisisme Rio Mare z kuskusem i tuńczykiem
Sól, pieprz
Oliwa

Stampa Ricetta

Udostępnij przepis

Powiedz swoim znajomym

Wykorzystane produkty

Insalatissime z kuskusem i tuńczykiem

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Przygotowanie

    1. Liście opłucz i wrzuć na 15 sekund do wrzątku.

    2. Po tym czasie odsącz kapustę na ręczniku papierowym.

    3. Na środek każdego liścia nałóż 2 łyżki Insalatissime Rio Mare, złóż tak jak składałbyś tradycyjne gołąbki.

    4. Nafaszerowaną kapustę ułóż w naczyniu żaroodpornym, polej oliwą, zapiekaj 10-15 minut w temperaturze 180 stopni.

Najpopularniejsze przepisy